Help met je onderneming

Er gaat geen dag voorbij zonder ongevallen of operaties. Ja, het kan ook een medewerker of collega van jouw bedrijf overkomen. Om al die mensen te helpen, hebben we veel bloed nodig. Daarom zijn we continu op zoek naar nieuwe donoren. Goed om te weten: bloed geven redt niet alleen levens, het is ook goed voor de teamspirit. We rekenen ook op jouw bedrijf. Je kan ons helpen op diverse manieren. We komen graag langs om te vertellen hoe eenvoudig het is.

Organiseer een wervingsactie!

Overtuig je collega’s om zich te registreren als kandidaat–donor.

We reiken je alle noodzakelijke materiaal aan om iedereen te informeren: we stellen flyers, banners, filmpjes, standaardmails, affiches en een online inschrijvingsmodule ter beschikking.

Alle geregistreerde kandidaat-donoren worden, in overleg met de onderneming, door ons uitgenodigd om bloed te geven. Ofwel op een locatie in de buurt van de woonplaats van de donor OF we nodigen alle collega's samen uit naar een vooraf bepaalde bloedinzameling of donorcentrum.

Bloedinzameling ter plaatse

Heb je een grote onderneming? Of kan je samenwerken met bedrijven in de buurt en minstens 125 kandidaat-donoren registreren via een wervingsactie? Vanaf dit aantal kunnen we de organisatie van een bloedinzameling bij jou ter plaatse bekijken.

 

Delaware geeft alvast het goede voorbeeld. De snel groeiende IT-dienstverlener, gestart in Kortrijk maar ondertussen internationaal actief, slaagde erin om dit jaar maar liefst 200 van hun 800 medewerkers te laten registreren als kandidaat-bloeddonor. Knap, maar dat is nog niet alles. Delaware combineert élke donatie met een gift van € 40 aan Rode Kruis-Vlaanderen.

 

CONTACTEER ONS

Ook Wolters Kluwer Belgium hielp ons. Bekijk hieronder waarom!

Zoek een afname bij jou in de buurt

Je kan pas plasma of bloedplaatjes geven als je al bloed gaf

Mag ik bloed geven?

Ben je niet zeker of je bloed mag geven? Dankzij onze donorzelftest kom je niet vergeefs naar een donatie.

+ Mag ik bloed geven?

Nieuws

  • Dat studenten al wel eens graag in een tent vertoeven is algemeen geweten – tenten op festivals (de grote om te gaan kijken, de kleine om in te slapen) maar ook tenten op vakantie – met de jeugdbeweging of bij medestudenten in de tuin van een kot. Afgelopen maandag 12 en dinsdag 13 november werd…

    Lees meer...
  • Onze bloedvoorraad staat onder druk: vooral bloedgroep O-negatief krijgt het zwaar te verduren. De reden? Steeds meer mensen kiezen voor een tripje naar het buitenland tijdens de herfstvakantie en mogen – afhankelijk van hun bestemming – een tijdje geen bloed geven. Herfstvakantie doet voorraad…

    Lees meer...
  • Het is ’s avonds best fris en snel donker; na een lange nazomer kondigt de winter zich nu volop aan. Niets is heerlijker dan het thuis gezellig maken met kaarsen, en je op het einde van een lange werkdag te installeren in je zetel, genietend van een kom warme pompoensoep. In deze tijd van het jaar…

    Lees meer...