Bezorg jij mensen met een beperking een WOW vakantie?

Duizenden Vlamingen worden elke dag geconfronteerd met hun beperking door een handicap, chronische ziekte of ouderdom. Dagelijks leidt dat bij hen tot stress, zorgen en pijn. Een uitputtende situatie, ook voor hun mantelzorgers. Daar even aan ontsnappen met een uitstapje of vakantie is bijna onmogelijk zonder aangepaste zorg en accommodatie. Daarom zijn er onze WOW vakanties. Steun jij dit initiatief met een gift?

Iedereen heeft recht op een zorgeloze vakantie

Het zijn net die mensen met een mentale of fysieke beperking die het meeste nood hebben om er eens een weekje tussenuit te zijn. Sommigen zijn zelfs nog nooit weg van huis geweest. Speciaal voor hen én hun mantelzorgers organiseren we vakanties op maat: onze WOW vakanties. Gemotiveerde vrijwilligers van Rode Kruis-Vlaanderen zorgen daar dag en nacht belangeloos voor hen. Zij bezorgen hen de week van hun leven.

Steun met een gift

Dankzij jouw steun kunnen we de WOW vakanties mogelijk maken. Met je gift draag je bij aan het humanitaire werk van het Rode Kruis. Je zorgt er mee voor dat wij iedereen kunnen helpen die onze hulp of aandacht nodig heeft. Jouw bijdrage maakt echt een verschil.