Bezorg jij kwetsbare kinderen een zorgeloze vakantieweek?

Als kind moet je in de grote vakantie kunnen genieten, spelen en ravotten. Helaas is dat niet voor alle kinderen mogelijk. Om financiële redenen kunnen maatschappelijk kwetsbare kinderen meestal niet op vakantie. Speciaal voor hen organiseren we WOW kampen. Een week lang genieten met leeftijdsgenootjes van een onbezorgd kamp vol spel en avontuur. Kwetsbare kinderen rekenen ook op jouw steun. Bezorg jij hen een zorgeloze vakantieweek?

Op WOW kamp dankzij jouw steun

Spelen, uitstapjes, activiteiten organiseren: niets is onze vrijwilligers te veel om de kinderen een leuke tijd te bezorgen. Kunnen we op jouw financiële steun rekenen? Met jouw gift, schenk je maatschappelijk kwetsbare kinderen een WOW vakantiekamp om nooit te vergeten. Een onvergetelijke ervaring. En vooral een mooi vakantieverhaal.

Met een gift draag je bij aan de aankoop van spel- en kookmateriaal. Je zorgt er ook mee voor dat de kinderen een leuk en zorgeloos verblijf hebben. Je helpt veldbedjes, slaapzakken, lekkere maaltijden en de opleiding en bijscholing van de vrijwilligers finacnieren. Bedankt! Want elk kind heeft recht op een leuke, zorgeloze vakantie, toch?