Bezorg jij kinderen met een beperking een zorgeloze vakantieweek?

Kinderen met een beperking uit een maatschappelijk kwetsbare gezin hebben een hogere zorgvraag. Voor hen is het extra moeilijk om op kamp te gaan. Toch verdienen ook zij een zorgeloze vakantieweek aangepast aan hun noden. Daarvoor organiseren wij WOW kampen +.  Geef jij het initiatief een duwtje in de rug? Doe een gift en bezorg kinderen met een beperking een vakantiekamp om nooit meer te vergeten!

Geef jij deze kinderen met een beperking ook een kampgevoel?

Dankzij onze goed opgeleide vrijwilligers krijgen de deelnemende kinderen de nodige zorg op maat. De zorgvrijwilligers, animatoren en logistieke medewerkers van WOW kampen + vullen elkaar aan om de kinderen een optimale vakantieweek te bezorgen. Op het domein is er ook plaats voor lekker eten, spelplezier en een echt kampgevoel.

Om dat mogelijk te maken, hebben we jouw financiële steun nodig. Je draagt bij aan het voorzien van maaltijden, vervoer, verblijf en animatie tijdens het kamp. Je zorgt er ook voor dat de vrijwilligers die het kamp begeleiden optimaal opgeleid worden. Kortom, met jouw gift bezorg je kinderen met een beperking een tof vakantiekamp om nooit te vergeten!