Meegaan op kamp als vrijwilliger

Op zoek naar een leuk engagement voor tijdens de zomer? Ga mee als monitor, hoofdmonitor of logistieker op een van onze Vakantiekampen? Plezier gegarandeerd!

Heel wat monitoren hebben al ervaring met het begeleiden van kinderen voor ze aan een Vakantiekamp meewerken. We raden aan om de Animatoropleiding voor het Vakantiekamp te volgen, maar dit is niet verplicht. De Animatoropleiding vormt een echte meerwaarde voor jou als monitor. Vind een opleiding via www.mijnkadervorming.be. Volgde je de opleiding? Dan kan je mee op Vakantiekamp als stage. 

We gaan op zoek naar jonge vrijwilligers met de juiste ingesteldheid: mensen die bereid zijn zich een hele week ten volle in te zetten voor de kinderen om hen de vakantie van hun leven te bezorgen. Een monitorenploeg bestaat uit zowel ervaren monitoren als nieuwe gezichten.

Download de brochure (.pdf)

Ja, ik word vrijwilliger

Kampdata voor vrijwilligers

  Periode 2022 Plaats
Paaskamp geannuleerd geannuleerd
Zomerkamp 1 9 juli – 17 juli Blankenberge
Zomerkamp 2 17 juli – 25 juli Blankenberge
Zomerkamp 3* 25 juli – 2 augustus  Blankenberge
Zomerkamp 4  2 augustus – 10 augustus Blankenberge 

(*) bij de kampdata met een * kunnen kinderen en jongeren van 10 tot 14 jaar (geboortejaar 2012 tot 2008) inschrijven. Alle andere kampen zijn enkel voor kinderen tussen 7 en 12 jaar (geboortejaar 2015 tot 2010).

Stel je vraag online of bel ons 015 44 35 11