Maak kwetsbare kinderen gelukkig met een zorgeloze vakantieweek!

Als kind moet je in de grote vakantie kunnen genieten, spelen en ravotten. Maar dat is helaas niet voor alle kinderen mogelijk. Maatschappelijk kwetsbare kinderen kunnen om financiële redenen niet op vakantie. Speciaal voor hen organiseren we Vakantiekampen. Een week lang genieten de kinderen samen met leeftijdsgenootjes van een onbezorgd Vakantiekamp vol spel en avontuur.

Kwetsbare kinderen rekenen ook op jouw steun. Maak jij ze gelukkig met een zorgeloze vakantieweek?

 

Geef jij hen de mooiste week?

Het is de tweede keer dat ik op Vakantiekamp ben met het Rode Kruis. Ik heb hier al wel wat vriendjes gemaakt en de spelletjes zijn heel leuk. Mijn lievelingsleider is Kenn, want ik moest eens bij hem in de groep en die was heel lief voor mij. Mijn drie zussen zijn hier ook. Maar nu moet ik verder gaan spelen, want als we onze 25 opdrachten goed doen, krijgen we een cadeautje!

Elisa

8 jaar

Op kamp dankzij jouw steun

De kinderen genieten met volle teugen, samen met leeftijdsgenootjes. Spelen, uitstapjes, activiteiten organiseren: niets is onze vrijwilligers te veel om de kinderen een leuke tijd te bezorgen. Geef jij maatschappelijk kwetsbare kinderen een vakantie om nooit te vergeten? Een onvergetelijke ervaring, maar vooral een mooi vakantieverhaal. Daarom vragen wij jouw hulp. Jij draagt bij aan de aankoop van spelmateriaal en kookmateriaal, maar je zorgt er ook mee voor dat de kinderen een leuk en zorgeloos verblijf hebben. Met jouw gift zorg je mee voor veldbedjes en slaapzakken, lekkere maaltijden en de opleiding en bijscholing van de vrijwilligers.

Elk kind heeft recht op een leuke, zorgeloze vakantie, niet?