Dankzij jou een weekje weg naar Domein Polderwind!

Elke dag worden duizenden Vlamingen geconfronteerd met hun beperking, ziekte of ouderdom. Dat zorgt steeds weer opnieuw voor stress en pijn en veel van hen zijn dan ook aan huis gebonden. Een weekje genieten van vakantie is voor hen zo goed als onmogelijk zonder aangepaste zorg en accommodatie. Nochtans zijn dit net de mensen die een vakantie zo goed kunnen gebruiken.

Daarom organiseren we voor mensen met een beperking, chronisch zieken en ouderen Aangepaste Vakanties op Domein Polderwind. De vakantiegasten verblijven in een hotel met aangepaste accommodatie en individuele zorg.

Maar om deze vakantieweken te kunnen organiseren hebben we financiële steun nodig. Want dankzij een gift van jou kunnen we deze mensen gelukkig maken met een welverdiend heerlijk en ontspannen verblijf. Iets wat voor hen niet vanzelfsprekend is.

Geef jij hen de mooiste week?

Domein Polderwind is mijn beste vakantie tot nu toe. Ik kan niet alleen op vakantie, daar ben ik niet sterk genoeg voor. Hier wandelen ze met mij naar de winkeltjes en het restaurant, allemaal leuke dingen ... De vrijwilligers zijn heel vriendelijk en ze zijn goed voor ons. Ik ben heel blij, het is hier plezant. Ik ben heel dankbaar.

Jenny

Vakantiegast

Jouw steun is noodzakelijk

Onze vrijwilligers staan graag hun eigen vakantiedagen af om de zorg voor de gasten over te nemen van de partners of mantelzorger. Maar de inzet van vrijwilligers is niet voldoende. We hebben ook jouw financiële steun nodig om deze vakantieweken te kunnen organiseren. Jouw gift draagt bij aan leuke uitstappen voor de vakantiegasten, aangepast vervoer, hun verblijf, de aankoop van materiaal, de opleiding van vrijwilligers ...  

We willen nog meer mensen een welverdiende vakantie bezorgen. Want een zorgeloze vakantie doet voor hen echt wonderen.