Aangepaste Vakanties

Vakantie doet iedereen deugd én iedereen heeft er recht op. Ook wanneer je door een handicap, ziekte of ouderdom maar moeilijk zonder begeleiding op reis kan. Speciaal voor al deze mensen organiseren wij Aangepaste Vakanties.

Zorgeloos genieten

Het decor van deze Aangepaste Vakanties? Ons nieuwe zorghotel Domein Polderwind in Zuienkerke! Je verblijft in een luxueuze viersterrenaccomodatie waar je geholpen wordt door enthousiaste vrijwilligers. En natuurlijk mag ook je mantelzorger mee op vakantie ... zo geniet iedereen op een zorgeloze manier van de vele activiteiten en excursies.

Het is zo leuk om een week weg te gaan zonder zorgen. Een vakantie waar alles georganiseerd wordt en wij aan niets moeten denken. En er is altijd hulp wanneer het nodig is. Dat neemt voor mij ook alle zorgen weg waardoor we optimaal genieten van deze week vakantie samen.

Ilse

Dochter en mantelzorger

Vakantieweken 2022

De vraag naar vakanties voor personen met een meervoudige of lichte/matige verstandelijke beperking is zeer groot. Daarom zijn de meeste vakantieweken gericht op deze doelgroep. Vakantiegasten met een fysieke beperking kunnen hier altijd bij aansluiten.

De vakantieweken voor personen met een fysieke beperking zijn er enkel voor deze doelgroep. Vakantiegasten met een meervou­dige of lichte/matige verstandelijke beperking kunnen zich niet aanmelden voor deze vakan­tieweken.

Alle data op een rijtje