Genieten op kamp

Samen met leeftijdsgenootjes kunnen de kinderen genieten van een kamp vol speelplezier. Onze enthousiaste vrijwilligers zorgen voor een supertof kamp om nooit meer te vergeten. Een verpleegkundige is steeds aanwezig voor de nodige medische handelingen. 

Schrijf je in

Praktische info

Data

Kamp Datum
Paaskamp ma. 11 april - vr. 15 april (volzet)
Herfstkamp ma. 31 oktober - vr. 4 november 

Wie

De Aangepaste Vakantiekampen zijn er voor maatschappelijk kwetsbare kinderen van 7 t.e.m. 14 jaar met een beperking. Volgende kinderen komen in aanmerking voor deelname:

  • Kinderen met een verstandelijke beperking (type 2 buitengewoon onderwijs)
  • Kinderen met een motorische en/of meervoudige beperking (type 4 buitengewoon onderwijs)
  • Kinderen geboren tussen 2008 en 2015

Locatie

Vakantiehuis Fabiola

Kostprijs

De grootste kosten van het kamp nemen wij voor onze rekening uitgezonderd het vervoer van en naar het vakantieverblijf. Aan de ouders vragen we een kleine bijdrage: 35 euro per inschrijving. 

Brochure

Download de brochure

Waar mag je op rekenen?

Positieve aandacht

Tijdens het kamp krijgen de kinderen veel individuele en positieve aandacht. De vrijwilligers zijn er om de kinderen te begeleiden tijdens maaltijden, te helpen, te verzorgen en te spelen en ravotten met de kinderen. 

Medische begeleiding 

Wanneer het kind medische, fysieke of gespecialiseerde zorg nodig heeft, staan zorg-en verpleegkundigen voor je kind klaar. Tijdens ieder kamp is er een verpleegkundige aanwezig die deze zorg coördineert en verantwoordelijke is voor de verpleegkundige handelingen en medicatie. 

Het was zó leuk om bij thuiskomst van Olivia te kunnen meegenieten van haar kampplezier via het kampboekje. Het viel ons op hoe goed jullie haar op die korte tijd hebben leren kennen. Top! Wij laten haar met een gerust hart nog een keertje meegaan!

Een dikke merci

van zus Barbara, mama en papa