Zorgeloos op kamp met een beperking, dankzij jou!

Maatschappelijk kwetsbare kinderen met een beperking hebben een hogere zorgvraag. Voor deze kinderen is het extra moeilijk om op vakantie te gaan. Toch verdienen ook zij een zorgeloze vakantie aangepast aan hun noden. Wij bezorgen deze kinderen een optimale vakantie door het organiseren van Aangepaste Vakantiekampen.

Maar om deze vakantieweken op maat te kunnen organiseren hebben we financiële steun nodig. Met jouw gift bezorg je kinderen met een beperking een tof vakantiekamp om nooit te vergeten!

Een vakantiekamp op maat

Maatschappelijk kwetsbare kinderen met een beperking verdienen net zo goed een zorgeloze vakantieweek. Maar omwille van de hogere zorgvraag en nood aan een aangepaste omgeving is het voor deze kinderen extra moeilijk om een geschikte accommodatie te vinden. Door het organiseren van Aangepaste Vakantiekampen kunnen wij deze bijzondere groep kinderen een weekje gelukkig maken.

Dankzij onze goed opgeleide vrijwilligers krijgen de vakantiegasten de nodige zorg op maat. Zorgvrijwilligers, monitoren en logistieke medewerkers vullen elkaar aan om deze kinderen een optimale vakantie te bezorgen. Op het domein is er ook plaats voor lekker eten, spelplezier en een echt kampgevoel. Op kamp staan er voor deze kinderen verschillende activiteiten op het programma. 

Om kwetsbare kinderen te kunnen helpen, hebben we jouw financiële steun nodig. Je draagt bij aan het voorzien van maaltijden, vervoer, verblijf en animatie tijdens het kamp. Je zorgt er ook voor dat de vrijwilligers die het kamp begeleiden optimaal opgeleid worden. Kortom, met jouw gift bezorg je kinderen met een beperking een tof vakantiekamp om nooit te vergeten!