Jouw gift maakt Vlaanderen zelfredzaam

Stel dat iemand die je goed kent iets overkomt. En jij bent de enige in de buurt. Weet je dan hoe je moet reageren? Want meteen kunnen helpen, kan het verschil maken. Helaas weten heel wat mensen niet hoe ze moeten handelen.

Daarom willen we de zelfredzaamheid van Vlamingen verhogen door het aanbieden van gratis opleidingen in eerste hulp. Zodat iedereen beter in staat is om elkaar te helpen in noodsituaties. Want dat kan levens redden. Maar onze opleidingen en het nodige lesmateriaal kosten geld. Daarom rekenen wij ook op jouw steun.

Help mee levens redden!

Ik voel me zelf veel geruster nu ik weet hoe ik moet reageren en helpen. Ik denk zelfs dat ik niet in paniek zou slaan moest er ooit iemand in mijn buurt een hart- of ademhalingsstilstand krijgen.

Victor

Cursist

Jouw steun kan een leven redden

Mensen zelfredzaam maken is onze missie. Daarom organiseren we overal in Vlaanderen opleidingen in eerste hulp. Wij vinden dat iedereen elkaar moet kunnen helpen in nood. Omdat we in Vlaanderen dé expert zijn, maken we van deze gelegenheid gebruik om onze kennis zoveel mogelijk te verspreiden. Onze opleidingen zijn van topniveau, onze lesgevers zijn goed opgeleid. Jouw steun draagt hieraan bij.

Jouw gift maakt het mogelijk dat er in heel Vlaanderen mensen worden opgeleid in eerste hulp.

Help mensen opleiden in levensreddende eerste hulp

De eerste drie minuten zijn van levensbelang. Elke dag krijgen er in België minstens 30 mensen een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Te vaak loopt zo’n situatie fataal af, omdat er in die eerste minuten niemand in de buurt is om op tijd hulp te bieden. Te weinig mensen weten wat ze op dat moment moeten doen. Wil jij dit mee voorkomen?

Met een gift help jij mensen opleiden in levensreddende eerste hulp. Om voldoende kwaliteitsvolle eerstehulpopleidingen en bijscholingen te kunnen organiseren, rekenen wij ook op jouw steun. Hoe meer mensen kunnen helpen, hoe meer levens we samen kunnen redden.