Dankzij jouw steun kunnen we levens redden

Waar of wanneer ook, er kan op elk moment iets gebeuren. Het noodlot kan altijd en overal toeslaan. En dan is snel en efficiënt hulp krijgen van levensbelang. Het Rode Kruis schiet meteen in actie om te helpen bij rampen in Vlaanderen.

Onze vrijwilligers zijn opgeleid om op de best mogelijke manier te helpen. Maar dat kan alleen met jouw financiële steun. Zorg jij er mee voor dat onze vrijwilligers opgeleid worden en met het juiste materiaal kunnen helpen? Want alleen dan kunnen ze levens redden. Daarom is ook jouw financiële hulp essentieel.

Help jij mee levens redden?

Met jouw steun redden we levens

We willen optimaal hulp kunnen blijven bieden bij een ramp maar hiervoor hebben we geld nodig. Met jouw steun redden Rode Kruisvrijwilligers levens, overal in Vlaanderen. Want het kan allemaal zo snel mislopen …

Maar ook jij kan helpen. Jouw gift steunt de aankoop van materiaal zoals een draagberrie, verzorgingsmateriaal, spoedmedicatie, isothermische dekens, zuurstofmaskers ... Maar je steunt ook de opleiding van onze vrijwilligers om slachtoffers te redden en de nodige zorgen te bieden.

Steun vandaag en verander ergens iemands leven.