Steun financieel

We helpen wanneer nodig, elke keer opnieuw. Met de financiële steun van jouw organisatie kunnen we helpen blijven helpen op cruciale momenten. Rode Kruis-Vlaanderen financieel steunen is iets om mee uit te pakken, gemakkelijk en ook voor jouw organisatie fiscaal voordelig.

Hieronder vind je enkele van onze standaardformules. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! We gaan samen op zoek naar de formule die het best bij jouw bedrijf past.

Lindsay

Relatiebeheerder bij Rode Kruis-Vlaanderen

Hoe helpen we elkaar?

Word onze partner

Via een partnership met Rode Kruis-Vlaanderen profileert jouw bedrijf zich als een maatschappelijk en sociaal geëngageerde organisatie. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende mogelijkheden die passen bij jouw organisatie. Meer info.

Financiële steun

Steun Rode Kruis-Vlaanderen met een gift tussen 10.000 en 75.000 euro. We zoeken hier samen met jouw organisatie naar een win-win situatie! 

Sponsor één van onze events

Het Rode Kruisfeest voor onze meer dan 20.000 donoren en vrijwilligers, onze stickerverkoop of het Feest in de Bioscoop… We bereiken op regelmatige basis een groot aantal mensen. Jij kan deel uitmaken van die contactmomenten!

Organiseer een actie…

… ten voordele van Rode Kruis-Vlaanderen. Een spaghettiavond, een quiz of kom bloed doneren met je collega’s en doe per bloeddonatie een geldgift: ook hier is er een waaier aan mogelijkheden! Wil je liever een goeie teamactiviteit? Schrijf je team van collega’s dan in voor sportwedstrijden ten voordele van Rode Kruis-Vlaanderen! 

Contacteer ons via relatiebeheer@rodekruis.be of via 015 44 39 97.