Werken en ontspannen op Domein Polderwind

23 maart 2021

Vakantie is een basisrecht voor iedereen. In theorie. In de praktijk zijn veel personen met een beperking aan huis gebonden. In 2018 opende het volledig toegankelijke hotel op domein Polderwind, tussen Brugge en Blankenberge, op initiatief van Rode Kruis-Vlaanderen. Het domein is dan ook de uitvalsbasis voor onze Aangepaste Vakanties, voor iedereen (ja, echt iedereen) die op vakantie van de idyllische polders wilt genieten… én voor bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen.  

Bedrijfsevents 

Het hotel beschikt over drie ruime en volledig uitgeruste vergaderzalen. Vanaf juli 2021 komt daar een feestzaal bij. Er is keuze uit verschillende pakketten die je naar wens kan aanvullen en personaliseren, voor een halve of hele dag en voor meerdaagse events. Als antwoord op het gewijzigde en gedigitaliseerde vergaderlandschap werd het aanbod recent uitgebreid met hybride-events. Het domein is ook het decor voor een waaier aan buitenactiviteiten op en rond het meer: een verkwikkende wandeling, een pedalotocht of SUP-initiatie op het water, samenkomen rond het kampvuur en nog zoveel meer! En last but not least: voor de catering kiest de chef voor seizoensgebonden en duurzame streekproducten. 
 
Kortom: alle ingrediënten voor jouw volgende meeting, seminarie en teambuilding met of zonder overnachting zijn aanwezig. Door jouw bedrijfsevent te organiseren op domein Polderwind steun je de mensen voor wie dit hotel gebouwd is.  
 
Meer weten? Contacteer ons via relatiebeheer@rodekruis.be 

Werken én ontspannen 

Het is niet al werk wat de klok slaat. Ook aan ontspanning met de collega’s wordt gedacht. Neem op zondag 22 augustus deel aan de bedrijventriathlon en ontdek al sportend de omgeving en de faciliteiten van het hotel in een VIP-pakket. Schrijf je hier in als ‘Rode Kruis Partner’ en steun met jouw deelname de Aangepaste Vakanties en Vakantiekampen.