Bijscholingen eerste hulp nu ook online

31 maart 2021

De coronacrisis stuurt de werking van vele organisaties in de war. Zo hebben we vanuit Rode Kruis-Vlaanderen gemerkt dat heel wat organisaties niet meer weten of ze wettelijk in orde zijn met hun  verplichte opleidingen eerste hulp. Met onze nieuwe e-learningmodule helpen we dit snel oplossen.

Waarom een e-learningmodule?

Eerste hulp evolueert voortdurend. Daarom vraagt de overheid aan organisaties om regelmatig de kennis en vaardigheden op te frissen. Door de coronamaatregelen is het echter niet altijd mogelijk of wenselijk om medewerkers fysiek een opleiding te laten volgen. Gelukkig laat de overheid organisaties nu ook toe om de verplichte jaarlijkse eerstehulpbijscholing via e-learning te volgen. Op voorwaarde dat de deelnemers het jaar daarop een 100% praktijkgerichte sessie volgen.

Wij bieden de nodige bijscholingen online aan en leveren ook de juiste attesten zodat je bij een arbeidsinspectie volledig in orde bent. Je kan bij ons niet alleen de e-learningsmodule aanvragen maar ook de verplichte praktijkopleidingen volgend jaar.

Bestel nu al jouw opleidingen

Vanaf 6 april kunnen de opleidingen starten en attesten uitgereikt worden. Lees er hier alles over en bestel nu al jouw toegang!

Info en toegang online opleiding

Heb je nog vragen? Aarzel niet contact op te nemen met bedrijfsopleidingen@rodekruis.be