Uitleenpunt

Naast de verdeling van de lidkaarten en de Rode Kruisstickers, beschikt de PZWV ook over een strategische stock brochures, handboeken, affiches en folders.

Ook voor aanvullend didactisch materiaal, oefenpoppen, projectoren, geluidsversterking, infostands, banieren, surfvlaggen, promotietenten, koffiepercolators voor evenementen, beursstands of opendeurdagen  kan men in de PZWV terecht.

NIEUW in de PZW zijn onze maxiposters. Deze zijn gratis te ontlenen op de Provinciale Zetel. Ze zijn een uitermate geschikte eye-catcher om uw afdeling op evenementen, opendeurdagen, cursussen,… in de kijker te zetten. Aarzel dus niet om met uw afdeling één of meerdere van de Maxiposters te reserveren om uw afdeling nog meer te laten opvallen.

Alle voorbeelden en uitleg vindt u in onze brochure. Rode Kruisafdelingen kunnen dit materiaal gratis reserveren via  bjorn.bouvry@rodekruis.be

Ook externe organisaties (o.a. scholen,...) kunnen terecht in de PZWV om oefenpoppen of AED-trainingstoestellen te ontlenen. De tarieven vindt u hier.

 

 

 

          

 

5

Snel Inzetbare Teams zijn standby

250

Plaatsen in ons opleidingscentrum

500

Veldbedden en dekens in geval van nood