Vacature Provincieverantwoordelijke PR & Werving

RODE KRUIS VLAAMS-BRABANT zoekt …

PROVINCIEVERANTWOORDELIJKE  PR & WERVING

Je vormt een brug tussen de dienst Marcom op gemeenschapsniveau en de vrijwilligers. Zo verzeker je de doorstroom van informatie rond communicatie en werving van het gemeenschapsniveau via het provincieniveau naar de afdelingen en omgekeerd.

Je stimuleert, ondersteunt en inspireert de afdelingsverantwoordelijken Pr & Werver en de Afdelingsvoorzitters hierrond, zonder echter in hun plaats te treden. Je bent het aanspreekpunt voor de afdelingsverantwoordelijken Pr&Werver en de Afdelingsvoorzitters rond  Interne communicatie naar vrijwilligers binnen jouw provincie rond onder meer beslissingen, acties en campagnes; Externe communicatie om een positief imago van RKV uit te dragen; Fondsenwerving en Het werven van vrijwilligers. Dit alles in overleg met het Provinciecomité.

Voel jij je geroepen om een van deze provinciale verantwoordelijkenfuncties in te vullen, stuur dan zo spoedig mogelijk je CV én motivatiebrief naar de provincievoorzitter François Segers, Herestraat 49 BTC, 3000 Leuven (voorzitter@provincie-vlb.rodekruis.be).

Wil je meer informatie over deze vrijwilligersfunctie? Bel of mail naar de provinciale zetel Rode Kruis Vlaams-Brabant: vlaamsbrabant@rodekruis.be – 016 39 80 71

 Download deze vacature