Hou me op de hoogte van nieuwe opleidingen!

Er is veel interesse voor opleidingen eerste hulp in Brussel. Dat is geweldig, dat kunnen we alleen maar aanmoedigen, want hoe meer mensen kunnen helpen in een noodsituatie, hoe beter. Maar hierdoor zijn onze opleidingen erg snel volzet. We zetten ook onze opleidingen niet graag té lang op voorhand online, omdat het vaak gebeurt dat men enthousiast inschrijft voor een cursus, maar uiteindelijk vergeet of niet meer kan opdagen. Om onze opleidingen optimaal te organiseren, worden deze dus op verschillende momenten online gedropt.

Vind je het niet fijn om regelmatig het aanbod te bekijken, dan kan je hier je contactgegevens achterlaten. We sturen jou dan een mailtje wanneer er nieuwe cursussen online zijn gezet. Je geboortedatum moeten we opvragen in het kader van de GDPR, zodat jij ten allen tijde je gegevens zal kunnen inkijken, laten aanpassen of verwijderen.

      Alle gegevens die je invult in dit formulier worden volgens het gegevensbeleid verwerkt. Wil je meer weten over dit beleid én over wat we met jouw gegevens doen? Klik hier voor meer info.