Opleidingen eerste hulp

Stel dat er straks iemand van je gezin of een collega iets overkomt. Weet je dan hoe je moet reageren? Kan je eerste hulp toedienen bij een verstuiking, een brandwonde of hartfalen? Wij vinden het belangrijk dat mensen elkaar kunnen helpen. Via onze opleidingen leren we je de juiste vaardigheden aan om eerste hulp te bieden. Zo weet je wat je moet doen als er iets gebeurt.

Dé referentie in eerste hulp

Mensen zelfredzaam maken is onze missie. Onze lesgevers zijn goed opgeleid en beschikken over uitstekend didactisch lesmateriaal. We maken de oefeningen zo realistisch mogelijk en praktijkbeleving staat centraal. Al onze eerstehulprichtlijnen en -publicaties zijn wetenschappelijk onderbouwd. We volgen actief de internationale richtlijnen en vullen ze aan met onze jarenlange expertise, ervaring en onderzoek. Deze ‘evidence-based’ aanpak garandeert dat we altijd de beste adviezen geven.

Ik wil een opleiding volgen

Hou me op de hoogte van nieuwe opleidingen in Brussel

 

Eerstehulpopleiding in het kader van het behalen van het rijbewijs in Brussel

Sinds 1 november 2018 is een verplichte eerstehulpopleiding een voorwaarde voor het behalen van het rijbewijs B in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. 

Meer informatie over deze eerstehulpopleiding

 

Erkende opleidingen voor bedrijven

Ook op het werk is het belangrijk dat er altijd iemand in de buurt is die kan helpen als er iets gebeurt. Daarom organiseren we eerstehulpopleidingen op maat van je bedrijf. Onze opleidingen voor bedrijven zijn erkend door de federale overheid.

Ik wil een opleiding volgen

Ik wil een opleiding bedrijfseerstehulp organiseren

Nieuwe leslocatie in Brussel

De meeste opleidingen worden gegeven in het gloednieuwe leslokaal op de provinciale zetel in het centrum van Brussel, op wandelafstand van Brussel-Centraal en Brussel-Zuid.

Deze locatie werd feestelijk geopend op maandag 29 januari 2018