Provinciegouverneur trekt 14-daagse stickerverkoop op gang

24/04/19

Van donderdag 25 april tot en met donderdag 9 mei is het weer zo ver. Dan bemannen en bevrouwen onze vrijwilligers opnieuw alle kruispunten, parkings en winkelcentra die onze provincie rijk is voor de jaarlijkse verkoop van onze stickers.

De opbrengst van de stickeractie gaat integraal naar onze lokale afdelingen en met de aankoop van zo’n sticker investeer je eigenlijk ook in jezelf. Hopelijk niet, maar wie weet ben jij het wel die deze zomer tijdens het voetbaltornooi van … een zonneslag oploopt of je voet omslaat en dan staan onze vrijwilligers klaar om jou te verzorgen! Andere dingen die we met de opbrengsten van de stickeractie doen zijn …

Door een sticker te kopen geef je ons dat extra duwtje in de rug en kunnen we jou helpen wanneer het écht nodig is. Een kleine (financiële) inspanning voor jou, maakt voor ons een wereld van verschil! De stralende, hartverwarmende glimlach van één van onze vrijwilligers krijg je er gratis en voor niets bij. We worden er dus allebei gelukkig van. Op de website van je Rode Kruisafdeling in je buurt zie je wanneer onze stickerverkopers op welke locatie staan te verkopen. Rep je naar daar en koop je sticker, voor ze uitverkocht zijn!

Nu ook online te koop

Nieuw sinds dit jaar is dat je onze beroemde sticker ook online kan kopen. Kom je geen stickerverkoper tegen op straat? Geen zorgen! Tot 5 mei kan je ook online jouw sticker kopen via www.koopdesticker.be! Binnen de drie werkdagen krijg je ‘m thuis geleverd. Geen redenen meer om ons niet te steunen, toch?!

Provinciegouverneur Cathy Berx gaf startschot

De provinciegouverneur van de provincie Antwerpen, mevrouw Cathy Berx, kocht de allereerste sticker in de provincie en gaf daarmee het startschot van de 14-daagse verkoop. Voor €5 ontving ze van onze provincievoorzitter de prachtige sticker, en stak ze meteen een hart onder de riem van de vele vrijwilligers die vanaf donderdag 25 april de straat op gaan.


38.315

boeken in voorraad om uit te lenen

92

zorginstellingen waar we boeken uitlenen

598

georganiseerde bloedcollectes