;

Scan for Change

Vanaf dinsdag 3 december - niet toevallig op Giving Tuesday, een internationale dag in het teken van geven - start Payconiq met een bijzonder initiatief: de Scan for Change. Op indrukwekkende muren in 7 treinstations ontdek je vanaf dan inspirerende verhalen en de organisaties die rond de verschillende thema's van deze verhalen werken. Ben je geraakt door een van deze verhalen, dan kan je meteen het betrokken goede doel - waaronder ook het Rode Kruis - steunen.

Scan, doneer en klaar

Dat steunen kan op een heel eenvoudige manier: scan de QR-code naast een verhaal, op de muur of online op www.scanforchange.be met de Payconiq by Bancontact-app en je doneert meteen 2 euro aan het goede doel van jouw keuze.  Je vindt de muren vanaf 3 december terug in de stations van Antwerpen-Centraal, Brugge, Brussel-Centraal, Brussel-Noord, Brussel-Zuid, Gent Sint-Pieters en Luik-Guillemins. 

 Scan for Change is een initiatief van Bancontact Payconiq Company met de steun van de Koning Boudewijnstichting en in samenwerking met 17 Belgische goede doelen. De actie loopt van 3 tot en met 18 december 2019. Het totaal ingezamelde bedrag wordt op het einde van de actie trouwens verdubbeld door Bancontact Payconiq Company.

Meer info over Scan for Change