;

Rechtzetting: infodag voor kandidaat-vrijwilligers in opvangcentrum Zwijndrecht

Door een fout van een journalist van Het Nieuwsblad verscheen in de krant van dinsdag 9 februari een artikel waarin verkeerdelijk de indruk wordt gewekt dat je op zaterdag 13 februari je kan aanmelden in ons noodopvangcentrum in Zwijndrecht om je kandidaat te stellen als vrijwilliger.

Er wordt deze zaterdag wel een infomoment georganiseerd, maar dit is enkel bedoeld voor die kandidaat-vrijwilligers die zich vooraf geregistreerd hebben bij het centrum. Het zijn ook enkel deze mensen die een persoonlijke uitnodiging ontvangen hebben voor de rondleiding in het centrum en het is niet de bedoeling dat andere kandidaat-vrijwilligers zich zaterdag aanmelden.

Om dit duidelijk te stellen hebben we een rechtzetting van de foute informatie in het artikel gevraagd. De rechtzetting werd gepubliceerd in de regionale editie van Het Nieuwsblad op vrijdag 12 februari.

Vrijwilliger worden?

Wil je je graag kandidaat stellen als vrijwilliger in het noodopvangcentrum van Zwijndrecht? Stuur dan een mailtje naar integratie.oczwijndrecht@rodekruis.be.