;

Randee Voe sluit op sfeervolle wijze de Vakantiekampen af

Randee Voe is de jaarlijske terugkomdag voor de vrijwilligers van de Vakantiekampen. Een 80-tal vrijwilligers was gisteren present in Bonheiden om er enerzijds het kampjaar 2014-2015 af te sluiten en anderzijds de aftrap te geven van het kampjaar 2015-2016.

Op Randee Voe zien de vrijwilligers van de afgelopen 2 jaar elkaar terug en wisselen ze onderling vele leuke kampverhalen en
–anekdotes uit. Deze editie stond ook volop in het teken van 25 jaar Vakantiekampen waarbij een terugblik geboden werd op de voorbije 25 jaar aan de hand van vele foto’s uit alle jaren. Eén van onze vrijwilligers maakte zelf een filmpje waarin de geschiedenis van 25 jaar Vakantiekampen werd weergegeven. 

Elk kamp kreeg ook een award uitgereikt (vb. Award voor de langste verplaatsing ooit op dagtocht, voor de mooiste zonsondergang aan het strand-foto, voor het meest zotte thema en mooiste inkleding ooit enz.), de leden van de werkgroepen kregen een cadeautje als dankjewel voor hun inzet en last but not least, de nieuwe data en locaties voor zomer 2016 werden ook voorgesteld.