;

Op naar een Bloedserieus eindresultaat!

Op 13 oktober werd in Kortrijk het startschot gegeven voor een nieuwe actie van Bloedserieus. Bijna 3 maanden en 6.356 bloedzakken verder stevent de Bloedserieus-trein af op een nieuw succes.

Voorgaande jaren eindigde Bloedserieus begin december. Dit jaar staan er nog 2 bloedinzamelingen in het Antwerpse voor deur: op 8 en 10 december kan je bloed geven op de Universiteit Antwerpen. Op 11 december kan je in terecht op een unieke locatie: de Beursschouwburg in Brussel. Na die inzameling valt het doek over de eerste editie van Bloedserieus dit academiejaar.

Nu al een dikke dankjewel aan donoren en vrijwilligers die meehielpen aan alweer een geslaagde editie! Ook de sponsors maken van Bloedserieus een succes: dankzij hen krijgen de bloedgevende studenten een goedgevulde goodiebag mee en kunnen ze deelnemen aan verschillende wedstrijden.

Wil je nog langskomen op een van de laatste Bloedserieus-inzamelingen? Of benieuwd naar hoe zo'n inzameling voor en door studenten eruit ziet? Ontdek alle info en sfeerbeelden op www.bloedserieus.be.