;

Nostalgie zet Zomerhelden mee in de bloemetjes

Radio Nostalgie is fan van onze Zomerhelden! Daarom helpen ze om de 38.000 vrijwilligers, donoren en andere Zomerhelden die deze zomer iets voor het Rode Kruis doen in de kijker te zetten.

Verzoekjesketting

Iedere dag hoor je 3 van onze Zomerhelden aan het woord in een heuse verzoekjesketting. Een gezellige babbel en een nummer op verzoek tellen als welverdiende merci voor hun inzet. Bovendien bepalen onze Zomerhelden zelf wie er na hen de ketting verderzet. Zo plaatsen ze elkaar ook nog eens mooi in de schijnwerper. En dit tot en met 16 augustus!

Gezocht: enthousiaste trappers

DJ Bjorn Verhoeven van Radio Nostalgie smeert zijn benen in voor Rode Kruis-Vlaanderen. 3 augustus vertrekt hij richting Middelkerke waar, een week later op 10/08, het Nostalgie Beach Festival plaatsvindt. De trip starten doet hij vanuit Hasselt maar vooral per gocart! Een straf voertuig heeft hij dus al, nu is het enkel nog zoeken naar een heleboel enthousiaste medetrappers om deze verre tocht iets draagbaarder te maken. Heb jij zin om je voor onze Zomerhelden in het zweet te werken? Registreer je dan snel als trapper via zeghetaan@nostalgie.eu!

Eindelijk heb ik een manier gevonden om tegelijk af te vallen én het goede doel te steunen. Ik hou best wel van een stunt en voor het  Nostalgie Beach Festival en Rode Kruis-Vlaanderen gooi ik graag al mijn gewicht in de schaal. Ik hoop onderweg ook veel fijne mensen te mogen ontmoeten. Tot ziens … misschien ergens tussen Hasselt en Middelkerke. Of op het Nostalgie Beach Festival zelf natuurlijk! 

Bjorn Verhoeven

Dj Nostalgie

Luisteraars worden zomerheld

Ook Nostalgie luisteraars krijgen de kans om zich tot Zomerheld te ontpoppen. Door Bjorns gocarttocht te sponsoren voor 1 euro per km, helpen ze onze andere Zomerhelden een heel eind vooruit. Luisteraars kiezen zelf de afstand en dus het bedrag dat ze willen sponsoren op het rekeningnummer BE93 0000 0065 6667 (met vermelding van "Bjorn to the Beach"). Giften vanaf 40 euro zijn trouwens fiscaal aftrekbaar. De opbrengst van deze sponsoring gaat integraal naar onze lokale afdelingen.