;

Nieuwe donorcentra in Aalst en Mechelen

Je helpt levens redden door bloed, plasma of bloedplaatjes te doneren. Daar zijn wij je ongelooflijk dankbaar voor. Daarom doen we er alles aan om je in de beste omstandigheden te ontvangen. Dat hebben onze donoren zelf kunnen constateren tijdens de opendeurdagen van onze nieuwe donorcentra in Aalst en Mechelen.

Officiële opening in Aalst

In Aalst is ons donorcentrum verhuisd naar een nieuwe locatie in hartje centrum: Vaartstraat 12. Centraal gelegen en supervlot bereikbaar met het openbaar vervoer: zowel met de bus (halte Esplanade of Sint-Annabrug) als met de trein (station op 5 minuten wandelafstand). Kom je met de auto? Je kan gratis parkeren in Parking Da Vinci (Postsite). Op 12 juni kwam de burgemeester het lintje doorknippen. Hoera, ons donorcentrum Aalst is nu officieel open!

Bekijk een sfeerverslag van deze dag

Welkomdag in Mechelen

Het nieuwe donorcentrum van Mechelen bevindt zich in het gloednieuwe Sango-gebouw. We nemen er niet alleen bloed, plasma en bloedplaatjes af, maar we verwerken en testen ook alle bloedproducten tot ze klaar zijn om te leveren aan de ziekenhuizen. Op 13 juni kregen onze donoren en vrijwilligers uit de regio Mechelen de kans om een exclusieve blik achter de schermen te werpen. Ze waren met veel, en ze kwamen ogen te kort.

Bekijk een sfeerverslag van deze dag