;

Neem een selfie bij Van Gastel en steun het Rode Kruis

Walter Van Gastel laat tijdens Valentijn graag zijn groot hart zien. En dat mag je ook letterlijk nemen! In de winkel in Sint-Katelijne-Waver decoreerden de meester-bloembinders van Walter Van Gastel een reuzegroot hart met 1000 rode rozen.

Er werd gekozen om het hart te vullen met “Red Naomi”-rozen, een echte liefdesroos met een grote bloem en mooie dieprode kleur. Qua romantiek kan dat tellen!

Om deze periode extra hartverwarmend te maken,  rekent Walter Van Gastel op zijn klanten. Rond Valentijn ontvangen de winkels van Walter Van Gastel niet minder dan 10.000 klanten. Voor elke selfie van het reuzengroot hart die op Facebook en Instagram worden gedeeld met de hashtag #waltervangastel, schenkt het tuincentrum € 1 aan Rode Kruis-Vlaanderen.

Een mooi gebaar, dat ook goede resultaten zal opbrengen: elke dag helpt Rode Kruis-Vlaanderen de zwakkeren van de maatschappij door te voorzien in voldoende en veilige bloedvoorraad bijvoorbeeld, maar evengoed door de bevolking op te leiden in Eerste Hulp, door gewonden te verzorgen bij grote manifestaties, door ondersteuning te bieden bij buitenlandse rampen enzovoort. 

Ook in de andere 7 winkels van Walter Van Gastel kan je het Rode Kruis steunen, door in de winkel een selfie te nemen met je valentijnsboeket en dit te delen via Facebook of Instagram met de hashtag #waltervangastel.