;

Maak een pitstop voor je op vakantie vertrekt!

Het is zomer! Fantastisch nieuws voor de meesten onder ons want je plant dan iets vaker een date in met je beste vriendin, kijkt uit naar die avontuurlijke (of net luilekker)vakantie met je gezin en hopt van barbecue naar barbecue met familie of vrienden. Door al die leuke zomerplannen komt het er vaak niet van om bloed te geven en dat kan zorgen voor een dip in onze bloedvoorraad.

Vertrek je op vakantie, daguitstap of naar een festival? Maak dan nog snel een pitstop in één van onze donorcentra of op een mobiele inzameling. Zo help jij patiënten die deze zomer bloed nodig hebben!

Check hier waar en wanneer je bloed kan geven

Verfrissend extraatje

Je kan deze zomer trouwens rekenen op een verfrissend extraatje wanneer je komt doneren want we trakteren op een gratis ijsje. Je zou voor minder bloed komen geven :-)

Zon, zee, strand én bloed geven

Plan je deze zomer een vakantie aan onze eigen kust? Dat treft! Want tijdens de zomermaanden organiseren we verschillende mobiele bloedinzamelingen aan zee. Je bent dus meer dan welkom tijdens je vakantie om even langs te komen en te doneren! In ruil duimen wij twee maanden lang voor stralend weer.

Alle data en locaties

Wat zien we je graag deze zomer (liefst 3 of 5 keer)

Kom je tussen 1 juli en 30 september drie of vijf keer plasma of bloedplaatjes geven én leg je die afspraken op voorhand vast? Dan mag je een geschenkje verwachten!

Dit is jouw cadeautje