;

'Iedereen een onvergetelijk verblijf bezorgen? Dat geeft zoveel voldoening!'

Anke Van der Cammen uit Ninove liep als Zorgkundige stage tijdens een Aangepaste Vakantie op Domein Polderwind: "En dat is me zo goed bevallen, dat ik me vorige zomer als vrijwilliger opgaf.”

Ook Hengel (spreek je uit zoals het Engelse ‘angel’) Sessoye volgde een specialisatiejaar Zorg en begon daarna aan de studie verpleegkunde . Ook hij liep stage bij onze Aangepaste Vakanties maar wou graag meer doen als vrijwilliger.

Door de veiligheidsmaatregelen omtrent het coronavirus gaan er dit jaar geen Aangepaste Vakanties door in Domein Polderwind, maar vorig jaar trokken we richting Zuienkerke voor een gesprek met Hengel en Anke.  Je ontdekt hun enthousiasme en liefde voor het vrijwilligerswerk hieronder.

Dit jaar geeft Hengel in onze gratis Zomerkit trouwens creatieve tips voor een veilige en gezonde zomer.

Vraag de gratis Zomerkit aan

Het geeft heel veel voldoening om anderen die niet op dezelfde manier als wij plezier kunnen hebben, toch een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Hengel Sessoye

Vrijwilliger Aangepaste Vakanties

Anke gaat zelfs nog een stapje verder en vertelt hoe blij ze zelf wordt van de Aangepaste Vakanties: "Het kost geen enkele moeite, hen begeleiden en verzorgen. Het is wat mij betreft vanzelfsprekend om iemand die wat minder goed te been is of iemand die zichzelf niet goed kan behelpen een handje toe te steken. Zijn de gasten blij? Dan ben ik dat ook!”

Voor Hengel is het vooral de unieke band die hij met de gasten heeft heel bijzonder. "Er zijn er zelfs die me op Facebook toevoegen na een vakantie – en dan kunnen we af en toe nog eens praten”, vult Anke aan. “Dat verzacht het afscheid wel een beetje. Want op het einde van de week krijg ik het gegarandeerd heel moeilijk en stromen er al wel eens traantjes ...”