;

Wil jij helpen helpen op onze vakantiekampen? Word dan monitor!

Tijdens de zomer zijn er heel wat maatschappelijk kwetsbare kinderen en hun families die niet op vakantie kunnen gaan. Met onze vakantiekampen vol speelplezier bezorgen we deze kinderen toch dat tikkeltje extra vakantiefun.

Maar om dit alles mogelijk te maken hebben we natuurlijk vrijwilligers nodig. Onze monitoren begeleiden de kinderen, schenken hen extra aandacht en zorgen voor een onvergetelijk avontuur!

Neji Milad (28) is zo’n moni die zich tijdens de kampen met hart en ziel geeft aan de kinderen:

“Eind juli vertrek ik voor de 8e keer als monitor op vakantiekamp. Ik vind het belangrijk om er te zijn voor anderen en stil te staan bij het feit dat zij het niet zo goed hebben als ons.”

Waarom monitor worden? Volgens Neji doe je het in de eerste plaats natuurlijk voor de kinderen, maar word je er zelf ook beter van:

“Zo’n vakantiekamp meemaken als monitor komt je persoonlijke ontwikkeling alleen maar ten goede. Je leert intensief samenwerken, je leert met stress omgaan, je verlegt je grenzen én je leert je aanpassen.”

Monitor worden

Ben jij ouder dan 18 en heb je zin om je te engageren? Dat is super! We kunnen jouw hulp deze zomer nog hard gebruiken!

“Een goede monitor moet veel energie hebben, altijd positief ingesteld zijn, zich kunnen smijten en liefst van al ben je ook nog creatief zodat je helemaal kan meegaan in de fantasiewereld van de kinderen. Zelf vind ik het ontzettend leuk om ongegeneerd gek te kunnen doen. Of ik daar iets voor terugkrijg? Ik hoef daar geen compensatie voor te krijgen, want de glimlach die je van de kinderen krijgt, is veel meer waard!”