;

Eerst opfrissen, dan collega redden

 

Een collega die zwaar ten val komt - of erger nog – die plots een hartfalen heeft. Je mag er niet aan denken dat je zoiets meemaakt op het werk. Maar het wordt nog erger als er dan niemand meteen hulp kan bieden.

Speciaal voor bedrijven

Wij vinden het belangrijk dat mensen elkaar kunnen helpen. Daarom organiseren we overal in Vlaanderen opleidingen in eerste hulp. En omdat mensen nu eenmaal meer tijd spenderen op het werk dan thuis, organiseren we eerstehulpopleidingen speciaal op maat van bedrijven. Zodat collega’s klaarstaan als er iets gebeurt.

Opfrissen is de boodschap

Je kan bij ons niet alleen terecht voor een basiscursus Bedrijfseerstehulp. We hebben ook een ruim aanbod van bijscholingen om je kennis en vaardigheden op te frissen. Een bijscholing bestaat uit twee delen. In het eerste deel leer je omgaan met een noodsituatie, reanimeren met AED, alarmeren, stabiele zijligging, verslikken en verstikken, gebruik isolatiedeken en praktische oefeningen.

Kies zelf

Nieuw is dat je bij een bijscholing nu zelf kan kiezen welk thema er aan bod komt in het tweede deel. Je hebt de keuze uit wondzorg, brandwonden, vergiftiging en moeilijk ademen, onwel, zwaar gewond, letsels aan ledematen, organisatie eerstehulpverlening, op reis, verkeersongeval, alcohol en drugs.

Ontdek ons aanbod cursussen en bijscholingen Bedrijfseerstehulp.