;

Dertigtal Belgische winkels organiseren BEL Friday en steunen zo het goede doel

Een dertigtal Belgische retailers slaan de handen in elkaar en organiseren in het weekend van 1 november de allereerste BEL Friday, een sympathieke tegenhanger van het Amerikaanse Black Friday waarop winkelketens jaarlijks met gigantische kortingen uitpakken.

Met BEL Friday willen onder andere JBC, Torfs, Zeb Fashion Store, E5, Impermo, Dreamland, Bel & Bo, ... het belang van de lokale economie onderstrepen. Want lokaal kopen is zorg dragen voor elkaar! Daarom leggen ze het weekend van Allerheiligen hun klanten in de watten met interessante aanbiedingen en onverwachte extra's.

Maar natuurlijk draait BEL Friday niet alleen om krijgen, het is voor de winkeliers ook het uitgelezen moment om op een toffe manier hun steentje bij te dragen aan een beter België en dat doen ze door een deel van de opbrengst aan het Belgische Rode Kruis te geven.

Hart onder de riem

De actie is een hart onder de riem van onze organisatie want ook voor ons was én is 2020 een bijzonder moeilijk jaar omwille van de coronacrisis. Het extra financieel duwtje in de rug van BEL Friday helpt ons verder helpen ... waar en wanneer nodig!

Meer info over deze actie vind je op www.belfriday.be.