;

De Rode Route: nog lang niet uitgewandeld!

Zondag 11 september lanceerde Rode Kruis-Vlaanderen in samenwerking met marketing & eventbedrijf Faxions een uniek nieuw initiatief: voor het eerst kon je al wandelend, genietend én ‘citytrippend’ een goed doel ondersteunen. Met een heus kick-off event werd De Rode Route op gang getrapt. Zo'n 300 mensen zakten af naar Mechelen en ontdekten als eersten De Rode Route.

Langs het parcours kon men niet alleen genieten van lekkere proevertjes en animatie, op verschillende Rode Kruisstops werd je ook getrakteerd op levensreddende weetjes. Verder kon je nog deelnemen aan de stadsquiz en werden er op het Cultuurplein in Mechelen verschillende optredens voorzien.

Kan je er op 11 september niet bij zijn in Mechelen? Geen probleem! We hebben immers van De Rode Route een mobile spel-applicatie gemaakt voor de steden Mechelen, Leuven en Gent. Zo kan je nog tot 20 december 2016 De Rode Route zelf ontdekken én maak je kans op fantastische prijzen. Helpen was op deze manier nog nooit zo leuk en makkelijk aangezien de opbrengst naar onze werking gaat.

 

Koop De Rode Route-app aan