;

'Broers' Koen De Bouw en Koen De Graeve geven samen bloed

Meer dan 1.500 trouwe plasma- en bloedplaatjesdonoren krijgen zaterdag 9 januari tijdens Feest in de Bioscoop de eer om de film 'Broer' in avant-première te bekijken. Acteurs Koen De Bouw en Koen De Graeve gaven onlangs zelf het goede voorbeeld en kwamen samen bloed geven in ons donorcentrum in Edegem.

In deze nieuwe film van Geoffrey Enthoven,  die vanaf 20 januari in de zalen komt, spelen Koen De Bouw en Koen De Graeve elkaars broer. Wil jij kans maken op een duoticket om deze film in een Kinepolis en Utopolis naar keuze te gaan bekijken?

Doe dan mee aan de wedstrijd, wij verloten 110 duotickets

Broer is de 7de film van regisseur Geoffrey Enthoven (na Les Enfants de l’Amour (2001), Vidange Perdue (2006), Happy Together (2007), Meisjes (2009), Hasta La Vista (2011) en Halfweg (2014). Het scenario werd geschreven door Pierre De Clercq en de productie is in handen van Mariano Vanhoof (Fobic Films). De film is in co-productie met Eén, en komt tot stand met de steun van onder meer het VAF/Filmfonds en de Belgische tax shelter voor filmfinanciering.