;

10 miles kiest Rode Kruis-Vlaanderen als goede doel

Goed nieuws voor ons want de Antwerp 10 Miles & Marathon gaat zich in 2017 nog meer inzetten voor het goede doel. De organisatie van de loopwedstrijd koos Rode Kruis-Vlaanderen uit als één van de vier goede doelen om te ondersteunen en daar zijn we ongelooflijk dankbaar voor.

Lopen = helpen

Samen met To Walk Again, Kom op tegen Kanker en SOS Kinderdorpen krijgen ook wij een ambassadeur voor deze campagne. Sven loopt de Antwerp Marathon en wordt het gezicht van onze campagne. Hij draagt op die manier ons project uit en zal actief mensen motiveren om mee te doen voor "zijn" goede doel. 

Loop jij net als ambassadeur Sven mee tijdens de Antwerp 10 Miles & Marathon in 2017? Dan kan je ons steunen door 10 euro extra te betalen bij inschrijving. In ruil krijg je niet alleen een exclusief t-shirt dat aangeeft voor welk goed doel jij loopt, je steunt er ook ons project "Fonds voor Rampenhulpverlening" mee.

Op die manier zorg jij er mee voor dat zowel de bevolking als de overheid op ons kunnen blijven rekenen tijdens rampen en crisissen. Omdat het uitvoeren van deze opdracht veel expertise en middelen vraagt, moeten wij er steeds voor zorgen dat er voldoende middelen voor handen zijn om te kunnen blijven helpen en klaar te staan voor wat nog komt. Net daarom is dit fonds zo belangrijk, denk maar aan de treinramp in 2013 en de aanslagen van maart 2016. We hopen altijd op het beste, maar zijn zo ook altijd voorbereid op het ergste. 

Inschrijven voor de Antwerp Marathon kan vanaf vrijdag 2 december 11u!