Brantano, CKS en Fred + Ginger geven er ook eentje

05/12/17

Onze vrijwilligers geven zich helemaal. Ook tijdens de eindejaarsfeesten! Soms dag en nacht, door weer en wind. Altijd met volle overgave en massa's engagement. Met de slogan ‘Geef er eentje voor eentje die zich geeft’ willen we alle Vlamingen overtuigen om hen te steunen. Dit jaar krijgen we alvast een extra duwtje in de rug van Brantano, CKS en Fred + Ginger. 

Jouw gift is het dubbele waard

Onze partner Brantano verdubbelt(*) het bedrag dat jij schenkt door 'GEEF' te sms'en naar 4050 (€1/sms verzonden/ontvangen), via onze site, in de Brantanowinkels of via brantano.be en dat tot 31 december 2017! Zo betekent jouw euro deze eindejaarsperiode nog meer voor de werking van onze organisatie. Als dat geen mooi excuus is om dat nieuwe paar schoenen dat je al zo lang wil tóch te kopen ;-) 

Bij Brantano vinden we het ontzettend belangrijk dat iederéén in Vlaanderen toegang heeft tot medische noodhulp en emotionele steun. Dagelijks zetten Rode Kruisvrijwilligers zich in voor onze samenleving. We dragen hun eindeloze inzet en engagement dan ook een warm hart toe. Door elke gift te verdubbelen*, hopen we nog meer mensen te inspireren om een financiële bijdrage te leveren. Zo kan echt iedereen een warme eindejaarsperiode beleven. - Dieter Penninckx, CEO Brantano

Waar kan ik shoppen bij Brantano?

 

+ 1 €

Ook CKS en Fred + Ginger doen hun duit in het zakje. Ga je in december langs in één van hun winkels of koop je via hun online shop? Dan zal je bij het afrekenen de vraag krijgen of je 1 euro extra wenst te geven om ons te helpen. Dus ook door jezelf (of je kinderen) van kop tot teen in 't nieuw te stoppen om het eindejaar in stijl te vieren, help je ons! 

Waar kan ik shoppen bij CKS?

Waar kan ik shoppen bij Fred + Ginger?

 

 

(*) Brantano verdubbelt de giften die wij ontvangen tot en met 31 december 2017 met een maximum van 10.000 euro.


Verwante items

Deel dit nieuws:

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief: