Wereldtheater in Rode Kruisopvangcentrum Eeklo

Collectief Theater Hart komt opnieuw naar het Rode Kruisopvangcentrum in Eeklo. Op maandagavond 18 juni 2018 spelen ze hun nieuwste productie ‘Layla & Majnun’. Een voorstelling om niet te missen! Wie vorig jaar ‘Mozes, wij komen uit de zee’ meebeleefde, zal het zeker beamen: Collectief Theater Hart maakt prachtig wereldtheater.

‘Layla en Majnun’ is een oeroude liefdesgeschiedenis in een hedendaags jasje. Majnun leeft op straat en op een avond brengt Layla hem eten. Zo maken ze voor het eerst kennis. Ze worden verliefd, maar hun omgeving is hier tegen. In de loop van het stuk ontwikkelt Layla zich als een revolutionaire vrouw die opkomt voor zichzelf en de positie van vrouwen in de samenleving. Majnun wordt uiteindelijke gedwongen te kiezen: kiest hij voor de liefde en ondersteunt hij Layla in haar strijd of kiest hij voor de maatschappij die de ideeën van Layla niet tolereert?

Deze voorstelling heeft een eigentijds karakter en behandelt universele thema's zoals liefde, eer en man-vrouwverhoudingen. Haast ongemerkt wordt het publiek zelf deel van het verhaal. Een absolute aanrader!

Bijkomende en praktische info

  • Voorstelling ‘Layla en Majnun’ van Collectief Theater Hart
  • Maandag 18 juni 2018 om 20.00 uur
  • Rode Kruisopvangcentrum, Pokmoere 1a in Eeklo
  • Tickets: 10 euro p.p. (met KomUitPas: 2,50 euro p.p.)
     

Meer info en reserveren via integratie.oceeklo@rodekruis.be of 09 376 78 60.
Tickets kopen kan ook via www.collectieftheaterhart.be.   

 

 

 

 

 

 

Locatie

Pokmoere 1/A
9900 Eeklo

Bekijk op Google Maps