Top 112 van Radio Nostalgie

Bloed geven doet leven, ook tijdens het lange weekend van 15 augustus. En dat mag je gerust heel letterlijk nemen want voor patiënten die bloed en vooral bloedplaatjes nodig hebben, is iedere donatie dan van belang. Maar omdat heel wat donoren tijdens zo'n verlengd weekend genieten van een uitstap, een terrasje, ... is het moeilijker om in die periode de voorraad op peil te houden.

Radio Nostalgie to the rescue

Om zoveel mogelijk donoren te overtuigen om net vóór of net ná het lange weekend te doneren, zet Radio Nostalgie alle donoren graag extra in de spotlights op donderdag 15 augustus - van 10u tot 19u - dankzij een heuse Top 112 van classics die 'levens redden'.

Vraag je plaat aan

Iedereen kan een levensreddend nummer aanvragen om anderen eraan te herinneren hoe belangrijk bloed geven is. Dit kunnen liedjes zijn die helpen, solidariteit, bloed, ... als thema hebben ('Bloodstream' van Ed Sheeran bijvoorbeeld). Of nummers met een sirene in verwerkt ('Rainin' in Paradize van Manu Chao). Of wacht dat je van je favoriete song met een verwijzing naar een of andere held ('Hero' van Enrique Iglesias, iemand?).