;

Rode Kruis-Vlaanderen Dag 2021: welkom in Plopsaland

Trouwe donoren en vrijwilligers, spits de oren want ook dit jaar organiseren wij een feest speciaal voor jullie! Op 11 t.e.m. 14 november nodigen we jullie graag uit voor een dag vol plezier met het hele gezin in Plopsaland De Panne!

Programma

Plopsaland De Panne is een pretpark dat zowel jong als oud weet te bekoren. Heb je zin om je bezoek aan de kust nog uit te breiden? Dan kan je hier binnenkort terecht voor een uitgebreid programma. Hou deze pagina dus zeker in de gaten!

Klik hier voor meer informatie over het pretpark.

Vervoer

Kom je met je eigen wagen, dan kan je parkeren op de parking van het pretpark. Je betaalt 12,50 euro per wagen. Het adres voor je gps is: De Pannelaan 68, 8660 De Panne. (Meer info: Parkeren - Plopsa)

Plopsaland De Panne is ook heel gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het station van De Panne bevindt zich op wandelafstand van de ingang van het park (bereikbaar via een speciaal wandelpad). 

Kom je met de kusttram? Dan is er een speciale halte, 'Plopsaland', voorzien voor het pretpark. Je stapt dan af vlak aan de ingang van het park.

Lees ook onze veelgestelde vragen

Locatie

De Pannelaan 68
8660 De Panne

Bekijk op Google Maps