Rode Kruisfeest 2018

-

Het Rode Kruisfeest is dé jaarlijkse gelegenheid om onze Rode Kruisvrijwilligers en trouwe donoren te bedanken. Op zaterdag 5 en zondag 6 mei 2018 vieren wij het Rode Kruisfeest in Bobbejaanland.

Locatie

Bobbejaanland! Fun voor groot & klein, want met meer dan 40 attracties valt er voor iedereen wel wat te beleven in 't plezantste land.

Opgelet: honden zijn welkom in Bobbejaanland, maar enkel als ze de hele dag aan de leiband gehouden worden. Aan attracties, in winkels of horecazaken wachten honden buiten. Je betaalt 3 euro extra per hond aan de inkom.

Ben jij een geregistreerde Rode Kruisvrijwilliger?

Dan ben je samen met je gezin van harte welkom! Let op: per afdeling coördineert één persoon de inschrijvingen voor alle vrijwilligers binnen de afdeling. Individueel inschrijven voor het Rode Kruisfeest is dus niet mogelijk!

Ben jij een donor?

Heb je het voorbije jaar (tussen 1 januari 2017 en 1 april 2018) minstens één maal bloed, plasma of bloedplaatjes gegeven? Dan nodigen we jou eveneens graag samen met je gezin uit!

Inschrijven en aanmelden

Inschrijven kon tot 22 april.
Breng op 5 of 6 mei zeker je individuele barcode mee naar de ingang. Daar wordt jouw toegangsticket ingescand en krijg je een programmablad met alle informatie.

Openingsuren

Bobbejaanland is open van 10.00u tot 18.00u

Vervoer

Kom je met je eigen wagen, dan vind je parking aan Bobbejaaland zelf. Je betaalt 8 euro per wagen. Het adres voor je gps is: Olensteenweg 45 B-2460, Lichtaart.

Bobbejaanland is ook heel gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. We voorzien gratis extra pendelbussen van aan het station naar Bobbejaanland tussen 9.30u en 11.30u en extra pendelbussen van Bobbejaanland naar het station tussen 16.30u en 18.30u.

Vanaf het treinstation in Herentals kan je bus 215 nemen tot aan de parking van Bobbejaanland.

 

Locatie

Olensteenweg 45
2460 Lichtaart

Bekijk op Google Maps