Njam! en Peppe steunen Italiaanse Rode Kruis

Op 24 augustus werd Centraal-Italië opgeschrik door een zware aardbeving met een kracht van 6,2. De impact was enorm in verschillende dorpen en steden. Maar het was Amatrice dat het zwaarst getroffen werd: bijna het volledige bergdorp werd weggeveegd, 1 op de 10 inwoners overleefde de aardbeving niet.

Het dorpje was vooral bekend omwille van een bijzonder pastagerecht, spaghetti all' amatriciana. Ook njam! en Peppe zijn fans van het populaire streekgerecht en willen de slachtoffers van de aardbeving een hart onder de riem steken.

Kom proeven en steun de slachtoffers van de aardbeving in Italië

Peppe maakte de spaghetti all’Amatriciana eerder al in het njam!-programma 'Njamma Mia!' en steekt nu opnieuw de handen uit de mouwen ten voordele van de slachtoffers van de aardbeving. Op woensdag 5 oktober openen njam! en Peppe een pop-up pastarestaurant en kan iedereen proeven van dit heerlijk typische streekgerecht.

Schuif aan tafel bij Studio 100 in Schelle en kom samen met je gezin genieten van een heerlijkse spaghetti all' amatriciana in aanwezigheid van njam!-chef Peppe Giacomazza. De volledige opbrengst van deze culinaire actie wordt geschonken aan het Italiaanse Rode Kruis voor de verdere hulpacties die zij ondernemen in Amatrice. 

Reserveer hier je tafel

 

(Volwassenen: 10 euro // Kinderen tot en met 12 jaar: 5 euro)

Locatie

Halfstraat 80
Schelle 2627

Bekijk op Google Maps