Loop samen met Ruth Beeckmans en Team Rode Kruis de Antwerp 10 Miles & Marathon

2018 starten met een sportieve uitdaging kunnen we alvast van ons goedevoornemenslijstje schrappen. Op 22 april 2018 lopen we namelijk met z'n allen de Antwerp 10 Miles & Marathon! Ja, je leest het goed ... met z'n allen, want jij kan er bij de inschrijving voor kiezen om ondertussen een goed doel, Rode Kruis-Vlaanderen bijvoorbeeld, te steunen.

#TeamRodeKruis

Actrice Ruth Beeckmans geeft alvast het goede voorbeeld en is onze ambassadeur tijdens de Antwerp 10 Miles & Marathon. Wil jij ook deel uitmaken van #TeamRodeKruis? 

Schrijf je hier in

En laat weten dat je komt!

Welk type loper ben jij?

Ruth neemt iedereen mee op sleeptouw, of je nu een beginner, gemiddelde loper of gevorderde loper bent. Verder zorgen wij geregeld voor wetenschappelijk onderbouwde looptips en preventieve tips om de dag van de Antwerp 10 Miles & Marathon zelf te overleven zonder kleerscheuren. Zo blijft het voor iedereen een uitdaging én is succes verzekerd!

Beginner Gemiddelde loper Gevorderde loper
  • Je loopt nu af en toe korte afstanden.

  • Je hebt nog niet de gewoonte om 3 à 4 keer per week te gaan lopen.
  • ​Je loopt 3 à 4 keer per week gedurende ± 30 minuten.

  • Afstanden van 7km of meer vormen nog een uitdaging.
  • Je loopt 3 à 4 keer per week gedurende ± 60 minuten.

  • Je bent gewoon van op tijd en/of hartslag te lopen.
Jouw doel? Jouw doel? Jouw doel?
De 10 miles uitlopen, ongeacht de tijd. De 10 miles uitlopen in ± 1u30. De 10 miles uitlopen in 1u15 of sneller.


Wanneer begin ik?

De coaches van B-Fysio rekenen 12 weken om helemaal 'in shape' te zijn tegen 22 april - dé dag van de waarheid. 12 weken, dat betekent dat je effectief moet beginnen trainen tijdens de laatste week van januari. Tot en met dan is 'fit' blijven de boodschap.