Veelgestelde vragen Rode Kruisfeest

Ik ben ingeschreven, maar heb geen tickets ontvangen?

Alle tickets zijn maandag 11 april verzonden naar jouw e-mailadres. Heb je ze niet ontvangen? Check zeker je spamberichten. Het kan zijn dat ze daar zijn toegekomen.

Mag mijn hond mee?

Honden zijn welkom in Bobbejaanland, maar enkel als ze de hele dag aan de leiband gehouden worden. Ze mogen je niet vergezellen in attracties, in winkels of horecazaken. De hond moet dan buiten wachten . Voor je hond betaal je 3€ inkom.

Heb ik mijn Club Redkaart nodig?

Neen, vanaf dit jaar wordt je toegangskaart met een barcode doorgemaild na 11 april. Na je registratie kijken we na of je aan de inschrijvingsvoorwaarde (minstens 1 donatie tussen 1 januari 2015 en 1 april 2016) voldoet. De controle via de Club Redkaart ter plekke is niet meer nodig. De Club Redkaart is wel nog nodig voor de zomeractie voor plasma- en bloedplaatjesdonoren en voor het Feest in de Bioscoop in januari 2017.

Ik wil nog iemand inschrijven na 3 april, hoe moet ik dit doen?

Op 3 april worden alle inschrijvingen definitief afgesloten. Daarna is het niet meer mogelijk om in te schrijven.

Ik kreeg geen bevestigingsmail, wat moet ik doen?

Na elke correct ingevulde inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Tussen 3 en 11 april worden alle inschrijving gecontroleerd om na te gaan of je als donor voldoet aan de voorwaarden (minstens 1 donatie tussen 1/1/2015 en 1/04/2016).

Voldoe je aan de voorwaarden dan krijg je op 11 april de barcodes die je toegang verschaffen tot het park doorgestuurd. Als je geen mail ontving, is er vermoedelijk iets fout gelopen bij je registratie en werd je inschrijving niet bevestigd.

Ik wil iemand uitschrijven, hoe moet ik dit doen?

Je kan je inschrijving nog wijzigen tot 3 april.

  1. Ga hiervoor terug naar de inschrijvingsmodule.
  2. Kies vervolgens Nederlands en geef aan dat je donor bent.
  3. Helemaal onderaan de inschrijvingsmodule kan je kiezen voor ‘inschrijving aanpassen’.
  4. Je kan vervolgens deelnemers verwijderen of andere aanpassingen aan je inschrijving doen.

Waarom aanduiden dat ik met de wagen of trein kom?

Om een goede inschatting te kunnen maken van de bezetting van de treinen vraagt NMBS ons hen te informeren van het aantal bezoekers dat per trein komt bij de organisatie van grote evenementen. Ook de bezetting van de parkings kan op die manier beter ingeschat worden.

Moet ik het treinticket of het parkeerticket voor de wagen betalen?

Ja, de toegang tot Bobbejaanland word je volledig gratis aangeboden. De verplaatsing naar het pretpark en parkingkosten moeten door jezelf gedragen worden.

Wordt er een pendelbus voorzien van het station naar Bobbejaanland?

Ja, er zal opnieuw een pendelbus ingezet worden.

Is het park toegankelijk voor rolstoelen?

Bobbejaanland is een rolstoelvriendelijk land.

Ga je met de trein naar het Rode Kruisfeest?

Deelnemers stappen af in het station Herentals en kunnen dan met de voorziene gratis pendelbussen verder reizen naar Bobbejaanland.  Koop vóór je vertrekt zeker een geldig vervoersbewijs voor je heen- en terugreis naar het Rode Kruisfeest. 

NMBS stelt je zeer interessante reisformules voor: Go Pass 10 en Go Pass 1 voor reizigers jonger dan 26 jaar, Rail Pass voor wie ouder is of het Seniorenbiljet. Voor kortere afstanden kunnen het Standaardbiljet en het Weekendbiljet voordeliger zijn.

Op de NMBS-website kan je met een prijsmodule op zeer eenvoudige wijze jouw voordeligste keuze maken uit de verschillende producten.

Bovendien kan je met de handige reisplanner de dienstregeling van alle treinen terugvinden op www.nmbs.be of op de NMBS-app die je gratis kan downloaden via de App Store / Google Play Store / Windows Store.

 Alle informatie en voorwaarden op www.nmbs.be