Jobdag voor opvangcentrum in Westakkers (Sint-Niklaas)

De federale overheid heeft beslist om de sluiting van een aantal opvangcentra voor asielzoekers uit te stellen tot 30 juni volgend jaar. De reden is de stijging van de instroom van nieuwe asielzoekers de afgelopen maanden. Ook twee van onze centra, die initieel zouden sluiten op 30 september 2018, blijven al zeker negen maanden langer open dan voorzien. Het gaat om het opvangcentrum in Houthalen-Helchteren en dat in Sint-Niklaas (Westakkers).

Voor ons opvangcentrum in Westakkers hebben we een brede waaier aan vacatures waar we op zeer korte termijn verschillende mensen voor zoeken. Daarom organiseren we op donderdag 18 oktober een sollicitatienamiddag.

Als je op basis van je CV in aanmerking komt, ontvang je uiterlijk op maandag 15 oktober een uitnodiging voor twee bondige gesprekken met een recruiter en met de centrumleiding van het opvangcentrum. Vanaf 19 oktober ontvang je een (telefonisch) bericht of je effectief mag starten in Westakkers.

De vacatures

Solliciteer hier

Praktisch

  • Datum: donderdag 18 oktober
  • Tijdstip: van 13u30 tot en met 18u - bij de uitnodiging voor de jobdag zal je meteen ook een concreet uur voor jouw gesprek doorgestuurd krijgen
  • Locatie: Rode Kruis-Vlaanderen, Motstraat 42, 2800 Mechelen 

Locatie

Motstraat 42
Mechelen 2800

Bekijk op Google Maps