Jobdag voor opvangcentrum in Houthalen-Helchteren

-

De federale overheid besliste enkele weken geleden om de sluiting van een aantal opvangcentra voor asielzoekers uit te stellen tot 30 juni volgend jaar. De reden is de stijging van de instroom van nieuwe asielzoekers de afgelopen maanden. Ook twee van onze centra, die initieel zouden sluiten op 30 september 2018, blijven al zeker negen maanden langer open dan voorzien. Het gaat om het opvangcentrum in Houthalen-Helchteren en dat in Sint-Niklaas (Westakkers).

Voor ons opvangcentrum in Houthalen-Helchteren hebben we een brede waaier aan vacatures waar we op zeer korte termijn verschillende mensen voor zoeken. Daarom organiseren we op vrijdag 23 november een sollicitatienamiddag.

Als je op basis van je CV in aanmerking komt, ontvang je vanaf donderdag 15 november een uitnodiging voor twee bondige gesprekken met een recruiter en met een centrummanager van het opvangcentrum. Spoedig na de sollicitatiedag van 23 november ontvang je een (telefonisch) bericht of je effectief mag starten in Houthalen-Helchteren."

De vacatures

Solliciteer hier

Praktisch

  • Datum: vrijdag 23 november 2018
  • Tijdstip: vanaf 9u30 - bij de uitnodiging voor de jobdag zal je meteen ook een concreet uur voor jouw gesprek doorgestuurd krijgen
  • Locatie: ontmoetingscentrum De Roepsteen - Sint-Trudoplein 12 - 3530 Houthalen-Helchteren

Locatie

Sint Trudoplein 12
3530 Houthalen-Helchteren

Bekijk op Google Maps