Jobdag voor noodopvangcentrum in Beveren

Zoals reeds in september 2019 aangekondigd, openen we in het voormalige gebouw van de belastingdienst aan het Stationsplein in Beveren een noodopvangcentrum waar we een tijdelijke thuis zullen bieden aan zo'n 120 verzoekers om internationale bescherming. De verbouwingswerken zijn nog in volle gang, we plannen het centrum in de tweede helft van februari te openen. Ondertussen gaan we op zoek naar gemotiveerde collega's om samen de goede werking van het opvangcentrum te waarborgen.

Jobdag 14/01/20 

Met het oog op de aanwerving van medewerkers  voor dit nieuwe noodopvangcentrum voor verzoekers om internationale bescherming organiseren we in samenwerking met VDAB een selectiedag op dinsdag 14 januari 2020 in onze kantoren in Mechelen. 

Tijdelijke medewerkers gezocht

Stel je kandidaat

Kandidaten die onmiddellijk of snel beschikbaar zijn, bezorgen ons via bovenstaande links een relevant CV en overtuigende motivatiebrief. Kandidaten die op basis van brief en CV positief bevonden worden, ontvangen vóór 10 januari 2020 een uitnodiging om deel te nemen aan de selectiedag op 14 januari 2020.

De selectiedag vindt plaats op 14 januari 2020  vanaf 8u30 bij Rode Kruis-Vlaanderen - Motstraat 42 - 2800 Mechelen. 

Locatie

Motstraat 42
2800 Mechelen

Bekijk op Google Maps