James Cooke op bezoek bij Zorgbib

Gert Late Night - voor de gelegenheid omgedoopt tot Gert Last Year - staat een hele week in het teken van eenzaamheid. En dat is waar ook onze Zorgbibvrijwilligers tegen strijden. Hun kerntaak is - naast het uitlenen van boeken, cd's en dvd's - tijd maken voor een kort bezoek of een gesprekje met patiënten en bewoners in rusthuizen of zorginstellingen.

James Cooke, de sidekick van Gert Verhulst, gaat de hele week op pad en brengt een bezoekje aan het WZC De Meander in Zele. Samen met het team van Zorgbibvrijwilligers gaat hij op boekenronde en maakt hij tijd voor een babbeltje met de bewoners.

Op die manier schenkt Gert Last Year aandacht aan onze eigen eindejaarscampagne 'Geef er eentje voor eentje die zich geeft!': James geeft zich helemaal tijdens zijn bezoek aan WZC De Meander en brengt het hartverwarmende werk van onze Zorgbibvrijwilligers onder de aandacht.

Benieuwd naar het bezoek van James Cooke aan de Zorgbibvrijwilligers en bewoners van WZC De Meander? Kijk dan woensdag 20 december naar Gert Last Year om 20u35 op VIER!

Meer info over onze eindejaarscampagne