Intercultureel voetbaltornooi in opvangcentrum Linkeroever

-

Terwijl onze Rode Duivels zich opmaken voor het EK van deze zomer, maken ze zich in Linkeroever klaar voor een serieus partijtje voetbal over alle landsgrenzen heen. Op 1, 2 en 3 juni organiseert het Rode Kruisopvangcentrum Linkeroever in samenwerking met Buurtsport Antwerpen en Belgian Homeless Cup vzw een intercultureel voetbaltornooi waar verschillende nationaliteiten het beste van zich zelf geven.

Bewoners van de Belgische opvangcentra en organisaties die werken rond kansarmoede vormen ploegjes en in totaal nemen 26 teams het gedurende drie dagen tegen elkaar op.

Tijdens het voetbaltornooi wordt er ook heel wat randanimatie voorzien: foodtrucks, springkastelen, panna- en freestyle demonstraties en nog veel meer. DJ Merdan Taplak trapt het feest vanaf ’s middags op gang. Het wordt een sportieve, interculturele én feestelijke namiddag!

Het tornooi is een organisatie van het opvangcentrum Linkeroever (Beatrijslaan 100 - 2050 Linkeroever) in samenwerking met Buurtsport Antwerpen en Belgian Homeless Cup vzw. 

Tussen de wedstrijden door wordt een middagprogramma voorzien: DJ's, springkastelen, freestyle demonstraties, spoken word, mocktail- en waterbar, sappentrapper,...

Iedereen is dagelijks welkom van 10u tot 16u. De kwalificatiewedstrijden vinden plaats op 1 en 2 juni, de halve finales en finale op 3 juni. 

    

 

 

 

 

 

Locatie

Beatrijslaan 100
2050 Linkeroever

Bekijk op Google Maps