Feest in de bioscoop 2018

Trouwe plasma- en bloedplaatjesdonoren opgelet! Op zaterdag 20 januari 2018 trakteren we jullie graag op een film in de bioscoop. 

Minstens 10 keer gedoneerd?

Heb jij in 2017 minstens 10 donaties van plasma of bloedplaatjes gedaan? Dan ben je - samen met je partner, beste vriend(in), zoon/dochter, ... - welkom op ons Feest in de bioscoop! 

Ben jij bloedgever, maar wil je ook graag komen? Combineer jouw bloedgiften dan met het doneren van plasma, en geniet zo mee van 'The Commuter' met Liam Neeson in de hoofdrol.

Spoor mee met Liam Neeson

Michael (Liam Neeson) is een verzekeringsagent die dagelijks de trein neemt om te gaan werken. Op één van de ritten ontmoet hij de mysterieuze Joanna (Vera Farmiga) die hem vraagt die ene passagier aan te duiden die niet thuishoort op de trein en dat vóór de laatste halte breikt wordt. Als dat lukt krijgt hij 75.000 dollar. Michael probeert het mysterie zo snel mogelijk op te lossen maar beseft dat een dodelijk plan wordt gesmeed en raakt verwikkeld in een criminele samenzwering.

 

Praktische info

  • Tickets worden verstuurd via mail en moeten zeker meegebracht worden aanstaande zaterdag.

  • Films in Brugge, Gent, Kortrijk, Leuven en Antwerpen starten om 11u (onthaal donoren vanaf 10u30), films in Genk, Turnhout en Mechelen starten om 14u (onthaal donoren vanaf 13u30).

 

* Inschrijven kon tot en met zondag 7 januari 2018