Wedstrijd Cartoonfestival

-

Net bloed gegeven? Maak dankzij het Cartoonfestival kans op een weekendje weg in Knokke!

Van 5 juli t.e.m. 2 september staat het Internationaal Cartoonfestival van Knokke-Heist volledig in het teken van Superhelden. Op het Cartoonfestival treed je binnen in het wonderlijke universum van de Superhelden! Je ontdekt er 440 cartoons vol humor en avontuur. De inkom is gratis.

Als je tussen 5 juli en 2 september bloed, plasma of bloedplaatjes komt geven, dan maak je dankzij het Cartoonfestival kans op een weekendje weg in Knokke.

Hoe deelnemen?

Geef bloed, plasma of bloedplaatjes tussen 5 juli en 2 september 2015 en antwoord juist op de wedstrijdvragen. Na 2 september wordt een winnaar geloot en persoonlijk gecontacteerd.

Wil je meer kans maken om te winnen? Maak dan een afspraak om plasma of bloedplaatjes te geven in het donorcentrum in je buurt en neem opnieuw deel. Per donatie mag je één keer deelnemen.

  • Wedstrijdvraag: Welke woorden ontbreken in bovenstaande cartoon van Joris Snaet? Opgelet: je antwoord moet volledig correct zijn.
  • Tip: je kan de cartoon vinden op het Cartoonfestival en op de website van het Cartoonfestival.

Geef jouw antwoord

Bloed geven?

Als je dan toch in de buurt bent, kom dan zeker ook bloed geven tijdens een van onze mobiele bloedinzamelingen aan de Belgische kust.

Geef bloed aan onze kust

Locatie

Zeedijk-Albertstrand 509
8300 Knokke-Heist

Bekijk op Google Maps